Kaip išjungti paskutinį kartą matytą telegramą

Paskutinio „Telegram“ matymo išjungimas yra naudingas būdas šiek tiek daugiau privatumo naudojantis „Telegram“. Išjungus paskutinį kartą matytą parinktį, kiti asmenys nežiūri jūsų paskutinį kartą matytą dieną ir valandą.

Kodėl išjungti paskutinį kartą matytą „Telegram“?

Dažnai naudodamiesi žinučių siuntimo programomis, tokiomis kaip „Telegram“norime išlaikyti savo privatumą, ypač privačią informaciją. Paskutinis „Telegram“ matytas vaizdas gali suteikti naudingos informacijos apie asmens įpročius, bet taip pat gali pakenkti žmonėms, kurie darbe naudojasi pranešimų programomis.

Kaip išjungti paskutinį kartą matytą „Telegram“

Jei norite išjungti paskutinį kartą matytą informaciją, atlikite šiuos veiksmus:

  • Bakstelėkite meniu mygtuką (medžio horizontalios linijos viršutiniame kairiajame kampe)
  • Bakstelėkite „Nustatymai“
  • Bakstelėkite „Privatumas ir saugumas“
  • Privatumo srityje matysite parinktį “ Paskutinį kartą matytasBakstelėkite jį.
  • Šiame naujai atidarytame puslapyje jūs nustatysite savo galimybes.
    • Visi
    • Mano kontaktai reiškia, kad tik jūsų kontaktų sąraše esantys žmonės gali matyti jūsų paskutinį kartą matytą
    • Niekas nereiškia, kad nenorite, kad kas nors matytų jūsų paskutinį kartą matytą
  • Taip pat galite pridėti keletą išimčių, pavyzdžiui, galite parodyti visiems savo paskutinius matytus atvejus, išskyrus nedidelę žmonių grupę, kurią pasirenkate iš kontaktų sąrašo
  • Viršutiniame dešiniajame kampe pasirodys pažymėjimas, kad būtų išsaugoti jūsų pakeitimai.
  • Atsiradusiame iššokančiame lange turėsite paspausti „ok“
  • Jūs sėkmingai pakeitėte savo paskutinį kartą matyta „Telegram“ nustatymuose!

Palikite komentarą